A frissülésről és a blog kellemes fogadtatásáról

Ezen a héten sajnos már nincs időm több posztra. A hétvégéket mindig teljesen szabaddá fogom tenni és ez a blogra is vonatkozik. Péntekek alkalmával írni szándékozom majd, csak most egyéb dolgom van. Örülök, hogy ilyen sokan olvastatok és kommentáltatok. Ez nagyon meghozta a kedvemet a további íráshoz. Mivel hamarosan Budapestre költözöm, a blog még inkább színessé, érdekesebbé fog majd válni. Számos olyan rendezvény és klub, ami eddig a földrajzi távolság miatt nem volt elérhető számomra, most testközelbe kerül és ez az oldalon is nyomot fog hagyni. Folytatni fogom az olyan ősjátékok ismertetését, mint az Ur és a Brigebara volt. Hiszitek vagy nem, rengeteg anyagom van még ebben a témában és sokszor, nagyon sokszor fogok még meglepetést okozni számotokra.

Ezen kívül szép lassan pc-s játékok irányába is mozdulok. természetesen itt sem az lesz a cél, hogy a legújabb, legtrendibb, grafikai orgiákat mutassam be, hanem az érdekes és lehetőség szerint olcsó játékokra szeretnék koncentrálni.

A társasjátékok világa hihetetlen komoly változásokon ment át az elmúlt 20 évben. Annyi mondanivalóm van róla, hogy az élőbeszédben is fél éves időtartamra elegendő anyag.

Szóval senki ne gondolja, hogy hamarosan kifulladok. Jó sokáig lesz még ez a blog. Anyag van, tehát egyedül a kedvem szabja a határokat. Jövő hét keddig még küldjetek szlogen ötleteket és szerdára csinálok egy szavazást.

Hamarosan összegyűlik annyi poszt, hogy érdemes legyen komolyabban reklámozni magamat, úgyhogy ha bárkinek van még blogja, vagy bármilyen felület ahol megjelenhetek, szívesen cserélnék linket.

Hétfőn újra itt. Már most szétvet az büszkeség, annyira jó poszttal jövök. :)

Addig két képpel örvendeztetlek meg benneteket. Az egyiken Kasparov barátommal épp sakkozunk és ahogyan az üvölt is az arcunkról, Ő áll vesztésre. A másikon épp jól érzem magamat a 2009-es esseni játékfesztiválon. Tyuhéjj.