Aranycsapat - Bélzuboly FC 0-2

307676_408839645871325_1715333936_n.jpg
Aranycsapat(Paller) - Bélzuboly FC(Pepe) 0-2

Az Aranycsapat nagyobbik fele, sajnálatos módon nem élte túl a péntek esti évadnyitányt. Mellettük szól azonban, hogy már jóval az összecsapás előtt alulról szagolták a gyepet. TOVÁBB -->>

A mérkőzés viszonylag eseménytelennek volt mondható, annak ellenére, hogy a csapatok mindent megtettek, hogy a vérre szomjas szurkolók jól érezzék magukat. A pálya közepétől elszakadni képtelen nehézfiúk nem okoztak egymásnak komolyabb fejfájást. Szotyola, a Bélzuboly FC hírhedt Nurgle bestiája csalódottnak tűnt, de egyik kolléga sem vállalkozott rá, hogy személyesen tegyen fel neki erre vonatkozó kérdéseket.

Bozsik, a meccs egyetlen komolyabb sérültje pár törött bordát tudott felmutatni, de őszintén szólva jobban aggódott a pályán maradt kedvenc, labdafogó praclijáért. A két erősen oszlásnak indult csapat rangadója utáni "börzén", amit Bozsik a gyengélkedőről volt kénytelen végignézni, mindenki próbált "épkézláb" testrészekhez jutni.

A közönség kedvenc Paller Úr(BzFC), mind két félidőben egy-egy touchdownnal gazdagította a statisztikáját. Egyedül az ő mosolya tűnt őszintének a meccs után, de minden bizonnyal csak a szárazlepra miatt hiányzó ajkaknak köszönheti örökké megnyerő ábrázatát a sztár futó.

Bizony, az Aranycsapat, Bretonnia All-Star elleni híres 6-3-as fénye eléggé megkopott már. Szerintünk elegánsabb lett volna a csúcson abbahagyni, de mindenképpen még életükben.

Mit mond az MVP?

Mrs. Paller(Bélzuboly FC): Erre a meccsre külön növesztettem egy új, óriás golyvát a hónom alá és még egy élve-zsigerelésre is befizettem, csak hogy kedvezzek a szurkolói szaglószerveknek. Erre a liga száműzi a meccsünket erre a szellős kaszálóra. Ehhez nincs mit hozzáfűznöm.

Sebes Gusztáv(Aranycsapat): Ne haragudjanak, de most értesítettek, hogy az egyik rajongóm épp a bal alkarommal csépeli a Vedelde A Löttyedt Ogre Ülephez tulajdonosát. Sietnem kell!

58241_408877939200829_553978985_n.jpg