Wednesday Night Highlight

TARLÓ.jpg

TOVÁBB GOMB-------->

 

 

1. Félidő

Csekély nézőszám mellett, rendkívül szerény körülmények között zajlott le az idei I. Tarló-kupa. Minden esély meg van rá, hogy az utolsó. A mérkőzés idejére a környező falvak és erdők teljesen elnéptelenedtek a két csapat hírhedten botrányos szurkoló és játékos bázisának várható magatartása és az iszonyatos szag miatt. Kollégáink persze gyomrukat és testi épségüket nem kímélve, most sem hagyták önöket tudósítás nélkül.

Minthogy a többnaposra tervezett kupára az Eperke FC(Értesüléseink szerint hiba csúszott a térkapu tájolásba.) nem érkezett meg, a nem túl rangos kupa birtoklásáért a hírhedt Pindúr Pandúrok és a rettegett Bélzuboly FC ment ölre.

Az első félidőben a zubolyok szokatlanul agresszív védekező taktikát választottak. Természetesen a pandúrok sem késlekedtek a válasszal. A merész blitzer, Fika Hümér megakasztotta, majd halálosan megsebesítette Fisztulát a mocskost. Ezt követően Szotyola a bestia került földre, a Zuboly elsőszámú verőlegénye. A bátor bíró piros lappal büntette a Szotyolát fektében, félájult állapotba rugdosó blokkolót, Folyékony Turhát, aki a meccs további részét egy pályaszéli szalmabála árnyékából nézhette végig. Egyik csapat sem változtatott a taktikáján. A pandúrok áthatolhatatlan ketrecbe próbáltak felállni a labda körül, amit a Zuboly szétszórt, fogás alapú védekezéssel próbált akadályozni. Az éledező Szotyola, Retkes Fattyú bordáin gordonkázva vett revansot Fisztuláért. Az áthatolhatatlannak tűnő falon rést kereső dobójátékos, Puszedli szintén Szotyolába ütközött. Ekkor Sz'aar a pestigor szerzi meg a labdát és röviddel a félidő vége előtt meg van a TD. Félidő vége.

A szünetben utolértük Paller főedzőt, aki dühöngve hozta tudomásunkra, hogy a pindúrok brutális testi erejéről ismert troll játékosa, Sz. Péter a második részt a szerződése fejében fogja játszani. Pétert a mérkőzést után sikerült kifaggatni a félidőn keresztüli tétlenség okáról.

Night Highlight: A mérkőzés első felét gyakorlatilag ácsorgással töltötted. Kimerültség, netán a túl nagy nyomás okozta ezt a pillanatnyinak nem nevezhető zavarodottságot.

Sz.P: Pijjangó! Ojjomon.

Night Highlight: Értem. Köszönöm, hogy időt szakítottál rám!

(A szünetben érkezett a hír, hogy az Eperke FC ugyan sikeresen hazatért, de a meghibásodott térkapu és némi időparadoxon következtében, a csapat tagjai három évet töltöttek egy káoszlétsíkon. A játékosok az utazásukat megörökítő napló kiadását tervezik.) 

MVP(Legértékesebb játékos) alrovat:

Hogy látja.jpg

2. Félidő

 

A kirúgást követően hamar nyilvánvalóvá vált az elbizakodott Bélzuboly FC támadó taktikájának sikertelenségre ítélt volta. "Szerencséjükre" az eslő TD-t követően a pindúrok a játékról teljes egészében megfeledkezve rontottak neki az ellenfélnek. Papa Nurgle kedvencei közül, a félidő végére már csak elvétve lézengett néhány a pályán. A pillangó mentesített Sz. Péter, a blokkolók támogatásával látványos vérengzésbe kezdett. Sz'aar újra futással próbálkozott, de a megritkult csapat támogatása nélkül csak némi látványos esés-kelésre futotta. Említésre méltó sportteljesítményről beszélni felesleges, viszont aljasságból, kegyetlenségből jelesre vizsgáztak a pandúrok. Jelmondatuk nem véletlenül "Vérző sebre só és minden mi jó!" Galaburgyit, a zubolyok mezőnyjátékosát kértük meg, hogy foglalja össze a második félidőben történteket.

Galaburgyi: Dem láttab sebbit. Sajdálom. Vágási Feri több helyen eltörte a plabogránom(Funkcióját tekintve ismeretlen testrész, ami rendkívül hasonlít egy nagylábujjra, csak a homlok közepén helyezkedik el és kicsit hosszabb.), így dagyrészt csak ájuldan feküdteb. A doki básfél béter cipőfűzőt távolított el a bal orrlyukabból. Ezek dem ebberek!

N.H: Nos, valóban nem. Jó pihenést!

Összesítő

A Tarló-kupát tengernyi vér árán ragadta magához a Bélzuboly FC. A játékosok egyik fele szerződésbontásra készül, míg a többiek kényszerpihenőjüket töltik a következő hetekben. Peternác Hurka bejelentette, hogy a következő holdfordulóig kihagyja az edzéseket, mert az általa írt és rendezett, "Nem minden fenékig terror" című zenés-komédia premierjére készül. 

A Pindúr Pandúrok miután vesztesként csak csekély pénznyereménnyel távozhattak, azóta is a Tarló-kupa helyszínének környékén fosztogatnak.

( Az Epreke FC sztorija emlékeztethet a 3. kiadású szabálykönyvben, a Chaos All-Star hasonló történetére. Nem állt szándékomban plagizálni anélkül, hogy itt meg ne említeném. Inkább szeretném felhívni a figyelmet a kiváló humorú könyvre. :) )

link: http://pepesgamecorner.blog.hu/2013/01/13/blood_bowl - Korábbi ismertető a játékról.