GEEK Bowl - Előszezon meccs jelentés

preseasonhighlightPSD.jpg

Előszezon start

A 2013-as parádés nyitómeccs, a szokásosnál is erőszakosabbra sikeredett. Úgy látszik, a játékosok nehezen viselik az eseménytelennek mondható felkészülési időszakot. Persze egyes csapatoknál elengedhetetlen némi vérszomj csillapítás. A New 'Ork Tyrants a nyári felkészülési idő alatt 38 újoncot fogyasztott el(Egyes források szerint, a fenti állítás néhány esetben szó szerint értendő.) és 3 veterán játékost veszített, maradandó sérülések miatt.

Elhunytak tekintetében azonban viszonylag jól állnak. Mindössze nyolc játékosról kaptunk hírt, amivel továbbra is vezetik a liga, "Elhalálozások felkészülési időben" statisztikáját, de még mindig jobban mutat, mint a három évvel ezelőtti 26. Persze meg kell említenünk, hogy a Scandal City Chiefs továbbra is vitában áll a ligával a rekord jogos birtoklásáért, de a vezetőség tartja azt az álláspontját miszerint, aki eleve az elhalálozása után kezdi a karrierjét, az nem számítható bele ebbe a statisztikába.


Kar'Tzag Rackas Vs Gennyből az angyal

lefordított eredményjezsőJPG_1.jpg

A fenti értékekből jól látszik, hogy tegnap a rackák uralták a pályát. Paul"Little but Strong" Victoriót, az angyalok vezetőedzőjét megkérdeztük, hogy mégis mi vezethetett ehhez a csúfos végeredményhez.


PRE. HL.: - Mit gondol, melyik területen a legsürgetőbb fejlesztést végezni az alapszakasz kezdete előtti maradék időben?

Paul"Little but Strong" Victorio: Azt hiszem a támadó sor és a védelem szorul fejlesztésre elsősorban. Aztán ott vannak a koordinátoraink, a taktikai elemzők, a...

PRE. HL.: Várjon kérem! Inkább úgy kérdezem, van-e olyan terület, ami nem?


Paul"Little but Strong"Victorio: Ó, hát persze! Az orvosi gárdánk kiváló munkát végez. Úgy néz ki, mostanra minden játékosom túl van az életveszélyen. 

Az este legérdekesebb fejleménye Hurka Gyuri érkezése volt, aki a rackákat segítette a pályaszélről. A legendás, félszerzet mesterszakács(300 aranyért vásárolható támogatás.) híres arról, hogy minden érző lényt képes elbájolni főztjével, legyen az élő vagy halott. A kispad mellé felállított főzőfülkéből felszálló illatok végérvényesen összekuszálták az angyalok taktikáját és a teljes második félidőre kiütötte a sztár tackle-t, Milena Velba nurgle bestia("Really Stupid" képességgel felvértezve) kisasszonyt a játékból. Az angyalok legütőképesebb játékosa, hosszú perceken keresztül transzban álldogált a Line of Scrimmage közepén és a meccs végére sikerült csak összeszednie magát, mikor már mindenki(a rackákkal egyetemben) elfeledkezett a jelenlétéről. Végül összeállt Velbában a kép...Labda... Nem nálunk...Másnál...Nem jó... Vrráááhh! - Az angyalok utolsó reménysége a szépítésre, elindult. Rettenetes robajjal, üvöltve, mind a nyolc mázsáját maga után rántva, mint egyszemélyes lavina szelte keresztül a pályát! A földön fekvőket rugdosók, és a földön fekvő rugdosottak visszafojtott lélegzettel várták mi lesz szerencsétlen Nyomoronc, a kórosan alultáplált, gyengeelméjű hobgoblin sorsa, aki dermedten várta végzetét a labdával a kezében, szemben ezzel a káoszmatériából gyúrt, kizárólag gyilkolásra és pusztításra(illetve házikedvencnek) tenyésztett, közel ezer esztendős, óvilági iszonyattal!...

...Egy apró, sokat látott cipőcske, benne a hozzátartozó, igen tömpe lábacskával állította meg végül, amit a szintén döbbenten álldogáló Bendőcske, véletlenül hagyott elöl. Velba az utolsó métereket már csúszva tette meg, félméter mély árkot vájva a gyeptéglákba, mielőtt Nyomoronc orra hegyét épp csak megkoccintva megállt vala. Így a kis Nyomoronc, csapattársai unszolására remegve betotyogott a rackák második touchdown-jával és a hirtelen jött győzelmi mámortól egy teljes napra meg is feledkezett a nadrágocskájában alkalmatlankodó ürülékről.   

A rackáknál Püffedtke szerzett komolyabb sérülést, míg az angyaloktól Maya Gold, Chloe Vevrier és Belladonna estek ki agyrázkódás, Meckenzie Lee megzúzódott kar és Lexike koponya sérülés miatt. Hát erre mondják ugyebár, hogy "Aki k*rv*nak áll...".   

the mvp says.jpg

Megjegyzés: Mi, a Geek liga tagjai, ezúton kijelentjük, hogy semmilyen ellenérzést nem táplálunk Milena Velba, Maya Gold, Chloe Vevrier, Belladonna vagy Meckenzie Lee hölgyekkel és munkásságukkal szemben. Lexikével kapcsolatban már nem vagyunk ennyire egységes véleményen. Kiszel Tündével kapcsolatban pedig abszolúte egyöntetűen, nem a fenti véleményen vagyunk.